13.9.15

OUR HOLIDAYS part I



Ε!!!! Ναι λοιπόν επιστρέψαμε και εμείς από τις διακοπές μας .. που η αλήθεια είναι ότι διήρκεσαν λίγο παραπάνω φέτος... (όχι ότι μας χάλασε φυσικά...)  Τώρα που άρχισαν τα σχολεία και μπαίνουμε σιγά σιγά πάλι στο πρόγραμμά μας μπορώ να μοιραστώ έστω στα γρήγορα κάποιες από τις καλλιτεχνικές μας δημιουργίες ή αλλιώς απογευματινές μας απασχολήσεις που πραγματικά ήταν πολλές.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Όπως κάθε καλοκαίρι 
(τουλάχιστον τα τελευταία 8 χρόνια , δηλ όσο είναι η κόρη μας) έχουμε δυο καλοκαιρινούς προορισμούς , Σκιάθο και Θάσο.. ( η αλήθεια είναι ότι έχουμε και έναν τρίτο στο βουνό - το Καρπενήσι) αλλά φέτος τον παρακάμψαμε . Αποφασίσαμε ότι θέλουμε μόνο θάλασσα.. και αυτό επράξαμε....
Αρχές Ιουλίου λοιπόν φύγαμε καταφορτωμένοι για την υπέροχη Σκιάθο.. που τα τελευταία χρόνια έχουμε ένα ωραίο παρεάκι και περνάμε φανταστικά..
Εκεί λοιπόν οι καλλιτεχνικές μας ανησυχίες άρχισαν όταν η κόρη μου ήταν στο σπίτι και έπρεπε να εκτονωθεί.. (φυσικά συνεχίστηκαν και στο υπόλοιπο της ημέρας στη θάλασσα .. γιατί τα παιδιά του σήμερα είναι ιδιαίτερα ανήσυχα..)Έτσι λοιπόν επειδή η μαμά γνώριζε τι θα της συμβεί.. αρχίσαμε  τις χειροτεχνίες που τόσο αρέσουν και στις δυο...

      Αρχίσαμε να να φτιάχνουμε κάδρα με χαρτοταινίες




,



Κάδρα με εκτυπωμένες φωτογραφίες σε καμβά, (τις φωτογραφίες τις εκτυπώσαμε σε καμβά στην Αθήνα που είχαμε αγοράσει από το πλαίσιο)




βάψαμε ξύλα που μαζέψαμε στη θάλασσα..


φτιάξαμε ζάρια από χρωματιστά ξύλινα κυβάκια,


μαζέψαμε κοχύλια , (όπως η μισή Ελλάδα)


φωτογραφίσαμε τα πόδια μας (όπως η η άλλη μισή) 


η Αφροδίτη έκανε ιππασία στον υπέροχο ιππικό όμιλο της Σκιάθου 
έπαιξε με τους φίλους της




και φυσικά κάναμε πολλά πολλά πολλά μπάνια...

                              


Τα ωραία έχουν όμως πάντα ένα τέλος.. και εμείς αφήσαμε τη Σκιάθο για του χρόνου μα ανάμικτα συναισθήματα... λύπη γιατί αφήναμε τους φίλους μας και το ωραίο σπιτάκι μας ... αλλά και χαρά γιατί θα πηγαίναμε στους αγαπημένους μας παππού και γιαγιά και στα πολλά πολλά ξαδέρφια μας..


   .


Και ενώ έχουν αρχίσει τα σχολεία και  η καλοκαιρινή διάθεση θα έπρεπε σιγά σιγά να μας αποχαιρετά.. εμείς χθες πήγαμε για μπάνιο .. έτσι... γιατί ακόμα δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε...





 Όσο για τη Θάσο .. σε λίγες ημέρες... θα σας δείξω τις βορινές δημιουργίες μας και το πολύ επιτυχημένο Art Bazaar μας με όλα τα cheapsmarttoyakia..
φιλιά και να έχετε μια όμορφη Κυριακή.... (εμείς φεύγουμε για πάρτι συμμαθήτριας..το νου σας μαμάδες με τα πρωτάκια... έχει πολύ πάρτι φέτος..)

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips