10.6.15

HULA HOOP-AHOLIC




Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου και οι φίλες της έχουν κολλήσει (στην κυριολεξία όμως!!!) με το ποια θα καταφέρει να κάνει περισσότερο χρόνο hula hoop.. Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν ότι η προσπάθεια λίγων ωρών θα είχε τόσο γρήγορα αποτελέσματα.. Τα κορίτσια είναι φανταστικά, γρήγορα αλλά και χαλαρά στις κινήσεις τους.. είναι να τις χαζεύεις με τις ώρες και να αναρωτιέσαι πως μπορούν να το κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο.. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι η δικές μου προσπάθειες μόνο γέλια φέρανε και κανένα αποτέλεσμα..


                                           


Όλα άρχισαν όταν μας έφεραν δώρο ένα παράξενο πράγμα.. 
-Τι είναι αυτό ρε Αφροδίτη;.. ρωτάω την κόρη μου
-Hula Hoop για το πόδι μαμά .. μου απαντάει..

-Δηλαδή;
-Δηλαδή.. να...  και αρχίζει με αδέξιες κινήσεις να μου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να εφαρμόσεις αυτό το κοντάρι με το δαχτυλίδι στο πόδι σου και να το περιστρέψεις γύρω από το άλλο.. πολύ γέλιο... 
Εντάξει μετά ξεθάψαμε το hula hoop που της είχε κάνει δώρο η νονά της σε ηλικία 4 χρονών (δεν το κατέφερνε τότε και το πετούσε από τα νεύρα της..) και άρχισε η προπόνηση - κόλλημα.. Σε όποια φίλη πάμε παίρνουμε για δώρο και από ένα (σε περίπτωση που δεν έχει στο σπίτι της..) γιατί πρέπει να σας πω ότι στο σχολείο τους κάνουν φοβερό show με τις ικανότητές τους.. 
Το βασικό θέμα με το hula hoop είναι ότι είναι μεγάλο και δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο.. Βρήκαμε όμως στο Μουστάκα το συναρμολογούμενο από μικρά κομμάτια διαφορετικού χρώματος των 20 εκ. που ενώνοντάς τα κάνουν ένα υπέροχο κύκλο.. Το αγοράζεις σε πλαστική συσκευασία που περιλαμβάνει και σχοινάκι (το άλλο κόλλημα..) γύρω στα 3-4 ευρώ. 



Τώρα εάν θέλετε το εντυπωσιακό hula hoop του ποδιού μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του carousel για να το προμηθευτείτε στην τιμή των 15 ευρώ. 


Για εμάς πάντως θα αποτελέσει σίγουρα το must του καλοκαιριού..είτε ως χορογραφία είτε ως βαριέμαι να κάθομαι και κουνιέμαι για να περάσει η ώρα..είτε ως 5 κρίκοι και ένα τάληρο με στόχο τη μαμά ή τον μπαμπά..!!!



Για τις χρυσοχέρες της παρέας πάλι έχω ένα DIY Hula Hoop διακοσμητικό τοίχο που τις οδηγίες κατασκευής του θα τις βρείτε στο flaxandtwine



Ενώ για τις πιο τολμηρές μαθήματα hula hoop στον παρακάτω σύνδεσμο.. 

καλό βράδυ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips