16.2.15

POSCA οι μαγικοί μαρκαδόροι!!!


Αγαπημένοι μας μαρκαδόροι πια... οι posca
Τους αποκαλούμε μαγικούς γιατί μπορούμε με τη βοήθειά τους να μεταμορφώσουμε ότι θέλουμε... από τραπεζάκι κήπου μέχρι παλιές γαλότσες..

το αποτέλεσμα - cheapsmarttoys

Η γνωριμία μας με τους μαγικούς μαρκαδόρους, ήρθε πέρσι το φθινόπωρο, όταν επισκεφτήκαμε την Τεχνόπολη στο Γκάζι... Εκεί στο μαγαζάκι της Μαρίας ανακαλύψαμε μια νέα απογευματινή απασχόληση... Και από τότε έγινε έρωτας.... και αγοράσαμε πολλούς.. 


η προσήλωση -  cheapsmarttoys

Πλέον έγινε συνήθεια.. ζωγραφίζουμε μόνο με αυτούς... παρέα με το καφεδάκι μας..

η χαλάρωση -  cheapsmarttoys

η αντιγραφή -  cheapsmarttoys
το γάτο μας 

η στιγμή -  cheapsmarttoys

τα χρώματα -  cheapsmarttoys
η προσπάθεια -  cheapsmarttoys
τη καλή μας διάθεση.. και πάμε..





τα συναισθήματα -  cheapsmarttoys

Ακόμη και τις γαλότσες που μας έδωσε η καλή μας φίλη Κύρα που δεν της χωρούσαν πια.. (ευχαριστούμε πολύ..) τις αλλάξαμε λιγουλάκι..

 

και πάμε στο σχολείο με handmade pattern γαλότσες !!!



το style -  cheapsmarttoys

Επίσης οι ευχετήριες κάρτες που δίνουμε στα πάρτι που πηγαίνουμε είναι ζωγραφισμένες με τους POSCA.. Παίρνουμε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ και δημιουργούμε.. είναι απλά καταπληκτικοί.. βάφουν παντού .. και μένουν για πάντα.. προσοχή όμως στους χρήστες..
Θα ήταν προτιμότερο να τους χρησιμοποιούν παιδιά που δεν κάνουν σκανταλιές..
Και πάμε στην τιμή.. η αλήθεια είναι ότι είναι λιγάκι τσουχτερή, αλλά αξίζει η αγορά τους.. Ο ένας (ο πιο λεπτός κάνει 2,5 ευρώ..διαρκεί όμως πολύ και μπορείς να τον ξαναγεμίσεις απλά με νερό.. το είδα στο YouTube.. Επίσης υπάρχει και το σετ των 6 με γυαλιά 3D για να βλέπεις τις ζωγραφιές σου 3σδιάστατες... Αποτελεί ένα πολύ ωραίο δωράκι .. Εμείς το βρήκαμε 13 ευρώ στα βόρεια προάστια της Αθήνας (το κατάστημα ονομάζεται φωλιά..) , αλλά μεμονωμένους αγοράσαμε και στο πλαίσιο και στο πολύ όμορφο μαγαζάκι της Μαρίας στην Τεχνόπλολη-Γκάζι.. 
Και κλείνοντας δέστε αν έχετε λίγο χρόνο τι μπορείτε να κάνετε στο τόσο όμορφο βιντεάκι τους στο YouTube





Καληνύχτα με χρωματιστή διάθεση..



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips