11.1.13

MASTER MIND , alkistis baba

Χαιρετούμε τη φίλη μας Άλκηστις από τη πανέμορφη Θεσσαλονίκη.. Μας έστειλε μια πολύ επίκαιρη και πολύ καλοφτιαγμένη ζωγραφιά - κολλάζ.... την ευχαριστούμε πολύ !!!!!!

 

Για σήμερα το μενού έχει master mind!!! Το παίζατε μικροί; Εγώ προσωπικά μανιωδώς!!! Αυτά τα Χριστούγεννα το έκανε δώρο η θεία μας η Λίτσα και το παίζουμε σχεδόν καθημερινά. 


Με μια μικρή βολτίτσα στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι έχουν βγει διάφορα σχέδια και διάφοροι τύποι παιχνιδιών που το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό.. 


Μπορείτε για τις μικρότερες ηλικίες να το παίξετε πιο απλά , αντιστοιχώντας την κάθε τρύπα του μαύρου ή άσπρου με τις τρύπες της αναζήτησης... έτσι τα μικρά δεν δυσκολεύονται να ανακαλύψουν τα χρώματα που έχετε βάλει και φυσικά ικανοποιούνται και χαίρονται με την επιτυχία τους.



H ιστορία λέει λοιπόν ότι το master mind το επινόησε ένας Ισραηλινός ο Mordecai Meirowitz  το 1970, ειδικός στις τηλεπικοινωνίες , το παιχνίδι μοιάζει όμως πολύ με ένα παλαιότερο που ονομαζόταν Ταύροι και Αγελάδες , παιζόταν με μολύβι και χαρτί και χρονολογείται από τον προηγούμενο αιώνα. Ένα παιχνίδι με ιστορία λοιπόν που τις σημερινές ημέρες το βρίσκεις και στο διαδίκτυο και το παίζεις on line... Δεν θα σας προτείνω σελίδα γιατί μπορεί να περιέχει ιούς.. οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές ..αλλά για όσους ξεκουράζονται με παιχνίδια on line είναι ένας καλός τρόπος εκγύμνασης του μυαλού.!



Το θυμάστε;


Θα το βρείτε σε πολλά μαγαζιά , εμείς σας το έχουμε ξαναπροτείνει στα μαγαζιά ανέμη , αλλά σίγουρα θα το βρείτε και αλλού.. Είναι μια καλή ιδέα για δωράκι..όχι μόνο σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips