13.11.12

WORLD ALIVE - anna , lenia

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΝΝΑΣ 013 ΦΙΛΕΣ
Mε χαρά μας σήμερα υποδεχόμαστε τις ζωγραφιές της Άννας και της Λένιας.... Τις περιμέναμε με ανυπομονησία και επιτέλους τις έχουμε στα χέρια μας...... Και φυσικά επειδή είναι το blog τους.... έχουν προτεραιότητα ανάρτησης!!!
ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΛΕΝΙΑΣ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ
Το σημερινό μας θέμα έχει να κάνει με τα φυτά , την αναγνώριση αυτών , την αγάπη για την κηπουρική και τη γνωριμία με τα είδη που υπάρχουν. Στο εμπόριο βρήκα μια ισπανική εταιρία που ονομάζεται  η οποία εκτός των άλλων έχει ωραίες ιδέες για παιδικά δώρα με σκοπό πάντα τη διασκέδαση και τη μάθηση!!  



Η σειρά Οrganicals της world alive σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργέισετε το δικό σας κήπο με δώρα που περιλαμβάνουν βιολογικούς σπόρους , αφυδατωμένο χώμα και οδηγίες χρήσεως με εικόνες .!!!!! Ντομάτες , φράουλες , κολοκύθες , πιπεριές , βασιλικός και μέντα ...όλα κοστίζουν 6,00 ευρώ το καθένα , ενώ το φτιάξτε φίδι, αρκούδα ή κύκνο από κολοκύθα κοστίζουν 12,00 ευρώ το καθένα. Απολαύστε τη σειρά δώρων και χαρίστε μαζί ένα φυτολόγιο που σας είχαμε δείξει σε προηγούμενη ανάρτησή μας της σειράς 4m. 

1 σχόλιο :

Blogging tips