16.11.12

MAKEDO, sophia nefeli, lydia dimitra

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΦΕΛΗΣ
Αγαπημένο μας Σοφάκι , επιτέλους μας έστειλες την υπέροχη ζωγραφιά σου!!!Είσαι μόλις 3 χρονών και τα καταφέρνεις καταπληκτικά!!! Περιμένουμε και άλλες......πολλές!!!
Σε αγαπάμε και μας λείπεις πολύ!


Κατασκευή ρομπότ από φαινομενικά άχρηστα υλικά...

Είναι λοιπόν μια εταιρία που ονομάζεται makedo και έχει προσανατολίσει το ενδιαφέρον της στις δημιουργικές δεξιότητες της σκέψης και του μυαλού! Με τα παιχνίδια της φέρνει φαντασία στη ζωή , βοηθάει στην ανταλλαγή ιδεών , στην ενημέρωση της ανακύκλωσης και ενισχύει τη δύναμη της αποφασιστικότητας. Ο στόχος  της είναι να ενθαρρύνει γονείς και παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για την επαναχρησιμοποίηση των καθημερινών άχρηστων υλικών. 

Κατασκευή χάρτινων λουλουδιών.








Κοστίζουν 12,00 ευρώ το καθένα στο perizitito και τον koutropoulo... περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε όμως στην ιστοσελίδα της www.makedo.com στο τέλος της σελίδας. Ενδεικτικά σας παραθέτω μερικές κατασκευές της - παιχνίδια που είναι ακριβότερα αλλά αξίζει να τα δείτε...








Αλλά και αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία έρευνας αυτής της εταιρίας είναι μία καλή πληροφορία ενημέρωσης για κατασκευή παρόμοιων παιχνιδιών... Βρείτε φαινομενικά άχρηστα υλικά και επαναπροσδιορείστε τα.. Δώστε τους νέα μορφή και δημιουργείστε με τα παιδιά σας..... Είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσουν!!!
ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΛΥΔΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
Λυδία μου και εσύ μας λείπεις πολύ αλλά και οι ζωγραφιές σου κάθε φορά με εντυπωσιάζουν!!!! Φιλάκια πολλά!!!

1 σχόλιο :

  1. Μου έδωσες ιδέα για σπιτάκι στο σαλόνι, ευχαριστώ. Δηλαδή ξυπνάς και τη φαντασία των γονιών ??? εεεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips